Sezoni 1 - Episodi 1 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 1 – Episodi 1


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 1 – Episodi 1

7702

"His Dark Materials" përshkruan një botë alternative ku të gjithë njerëzit kanë për shoqërues kafshë të quajtura Demonë, të cilat janë shfaqje e shpirtit njerëzor. Seriali paraqet jetën e një vajze të re të quajtur Lyra, e cila është jetime dhe jeton me studiuesit në Kolegjin Jordan, në Oksford. Lyra zbulon një sekret të rrezikshëm që përfshin zotin Asriel dhe Marisa Coulter . Duke kërkuar shokun e tij të ngushtë, Lyra zbulon edhe një seri rrëmbimesh dhe lidhjen e tyre me substancën misterioze të quajtur Pluhur.