Sezoni 1 – Episodi 11 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 1 – Episodi 11


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 1 – Episodi 11

700

Kërkimi për Jang Han-Seokun, fillon me torturimin e njerëzve të tij, për informacion. An Gi-Seoku, përdor distinktivin e tij të punës, për të liruar Vincenzon nga ndjekja penale.