Sezoni 1 - Episodi 2 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 1 – Episodi 2

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 1 – Episodi 2

5660

U RREGULLUAN TITRAT ! Në ditën e parë të shkollës, Rue has vështirësi për tu larguar nga e shkuara. Fiksimi i Nates bëhet i dhunshëm. Kat gjen një filmimin e saj në internet.