Sezoni 1 – Episodi 2 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 1 – Episodi 2


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 1 – Episodi 2

3373

“Dy androidë duhet të rrisin fëmijët njerëzorë në një planet misterioz, kolonizimi i të cilit rrezikohet për shkak të religjioneve. Androidët zbulojnë se kontrolli i asaj që besojnë individët, është një detyrë e rrezikshme dhe e vështirë ”.