Sezoni 1 – Episodi 3 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 1 – Episodi 3


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 1 – Episodi 3

318

Djali i ri francez, Dominique Renelleau tenton të arratiset nga Charlesi. Kur dëgjon dëshminë e Nadines dhe Remit, Hermani kupton peshën e vërtetë të krimeve të Charlesin.