Sezoni 1 - Episodi 3 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 1 – Episodi 3


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 1 – Episodi 3

1212

Ademi përpiqet të arratiset nga vendi dhe atij gjithashtu fillon t’i kujtohet diçka në lidhje vdekjen e një familjari.Serveti përballet me Mümtazin për armët.