Sezoni 1 - Episodi 3 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 1 – Episodi 3


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 1 – Episodi 3

464

Emel zbulon gjendjen mendore të burrit të saj dhe gjen ngushëllim me Tarikun, shokun e zyrës. Tariku i referohet motrës së tij, psikologes tek Emel.