Sezoni 1 - Episodi 4 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 1 – Episodi 4


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 1 – Episodi 4

535

Emel papritmas viziton Cevdetin pasi shqetësohet për sëmundjen e burrit të saj. Ajo diskuton me vjehrrën e saj Nermin dhe Cevdet dhe nuk merr ndihmë. Duke parë rastin e dëshpëruar të Tarikut, Emel tërhiqet nga Selim.