Sezoni 1 – Episodi 4 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 1 – Episodi 4


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 1 – Episodi 4

1244

Duke luftuar zjarrin me zjarr, mbështetësit e Yu Chanit bashkojnë përpjekjet e tyre për të realizuar vizionin e tij të drejtësisë. Vincenzo përdor taktikat e Myung Heesë kundër saj.