Sezoni 1 – Episodi 5 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 1 – Episodi 5


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 1 – Episodi 5

2923

Marcus ecën përpara me një plan për të shpëtuar fëmijët Mithraic, por më parë i duhet t'i gjejë. Ndërkohë në koloni, Campion dhe Paul afrohen gjatë një ekspedite gjuetie me Babanë, dhe Nëna përpiqet të mësojë më shumë për prejardhjen e saj.