Sezoni 1 - Episodi 5 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 1 – Episodi 5


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 1 – Episodi 5

391

Pasi foli me Reya në stacionin e policisë, Yusuf gjen një shënim të shkruar me dorë. Selim futet me vjedhje në shtëpinë e Emel dhe Tarik, por nuk është vetëm për shumë kohë.