Sezoni 1 - Episodi 6 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 1 – Episodi 6


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 1 – Episodi 6

1277

Muhtar dhe Dilara rrezikojnë të humbasin dyqanin e bukës. Özlem ndihmon Mesutin për të mbuluar gjurmët e planit të tyre. Ndërmjetësi vritet nga Mesuti por ngjarja ka shumë dëshmitarë.