Sezoni 1 – Episodi 7 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 1 – Episodi 7


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 1 – Episodi 7

2929

Vendimet e Marcusit vështirësojnë marrëdhënien e tij me familjen ndërsa përpiqet të ruajë pushtetin e tj si drejtues i Mithraikëve. Nëna ka aftësi të shikojë se cili është në të vërtetë Marcusi, gjë që kërcënon fuqinë e tij dhe e vendos Nënën në një situatë të pasigurt, nga e cila mund të mos e marrë veten. Ndërkohë, Campioni popërballet me një zgjedhje që mund të sjellë pasoja të tmerrshme.