Sezoni 1 - Episodi 7 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 1 – Episodi 7


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 1 – Episodi 7

387

Taner i hapet Emelit në lidhje me marrëdhëniet e tij të trazuara me Rüya. Në dhomën e Elifit, Jusuf gjen prova që lidhin Tarikun me Selimin.