Sezoni 1 – Episodi 7 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 1 – Episodi 7


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 1 – Episodi 7

1159

Të tronditur nga dëshmitarët e papritur, Joon Uoo dhe Myung Hee e drejtojnë tërbimin e tyre drejt Cha Youngut. Qiramarrësit nisin t’i vlerësojnë ndryshe ndërtesat e tyre.