Sezoni 2 - Episodi 1 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 2 – Episodi 1


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 2 – Episodi 1

1041

Pas 3 muajsh fshehje nga Chin Gigante dhe Italianëve, Bumpy Johnson ndërmerr veprime për të hequr sanksionet nga koka e tij; duke lidhur aleanca të reja me furnitorët evropianë, Bumpy synon të ribashkohet me familjen e tij përsëri në Harlem.