Sezoni 2 – Episodi 14 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 2 – Episodi 14


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 2 – Episodi 14

18995

Në Tokën-2, ekipi kërkon ndihmë nga një burim i papritur për të gjetur strofullën e Zoom, ndërsa në Tokën-1, Keitlin përpiqet për të përsosur Velositi-9 kështu Xhej mund të ndalë Geomancer.