Sezoni 2 - Episodi 2 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 2 – Episodi 2


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 2 – Episodi 2

3024

Kur kalon në botën e Willit, Lyra gjendet në vështirësi e vetme. Pas takimit me Charles Latrom fillojnë kërkimin për një shkollar që do i ndihmojë për të marrë përgjigje të shumë pyetjeve.