Sezoni 2 - Episodi 2 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 2 – Episodi 2


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 2 – Episodi 2

990

Bumpy Johnson dëshiron të përdorë furnizuesin e tij të ri francez për ta shpërndarë në "Harlems" të qyteteve të tjera të mëdha amerikane. Malcolm X përdor Cassius Clayin për të futur veten përsëri në favor me Kombin e Islamit para ndeshjes së famshme të Clayit kundrejt Sonny Listonit.