Sezoni 2 - Episodi 3 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 2 – Episodi 3


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 2 – Episodi 3

549

Në ditët e sotme, Domenico gjen një trup në Oksford; Em praktikon magji më të lartë për të arritur nënën e Dianës; në 1590, Matthew dhe Diana eksplorojnë bibliotekën e John Dee në kërkim të Librit të Jetës; ata më vonë takohen me Mbretëreshën Elizabeth.