Sezoni 2 - Episodi 4 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 2 – Episodi 4


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 2 – Episodi 4

2460

Në kërkim të thikës, Willi dhe Lyra mundohen të gjejnë hyrjen e Kullës së Engjëjve. Lee gjen Grummanin dhe ngjiten në qiell në kërkim të mbajtësit të thikës.