Sezoni 3 – Episodi 26 (I FUNDIT) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 3 – Episodi 26 (I FUNDIT)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 3 – Episodi 26 (I FUNDIT)

14522

Ngjarjet zhvendosen në një univers paralel ku Zoti ka ndryshuar vetëm një gjë të vogël, e cila ndikon te Luciferi, Chloe dhe te njerëzit rreth tyre.