Sezoni 4 – Episodi 1 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 4 – Episodi 1


INSTAGRAM: TULIP.VIP

TULIP.VIP

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 4 – Episodi 1

2999


Hakani ka mbetur në të kaluarën dhe përpiqet të kuptojë se cili është kuptimi i gjithë kësaj që po ndodh. Ai i vjedh një send vezirit, por kur përpiqet të nxjerrë në pah të vërtetën, përballet me një fytyrë të njohur. Zeynepi u shfaq besnikërinë e saj të pavdekshmëve dhe është e vendosur ta provojë atë.