Sezoni 5 – Episodi 12 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 5 – Episodi 12


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 5 – Episodi 12

8682

Për të shpëtuar Gracen, Nora përdor Makinën e Kujtimeve që të futet në mendjen e saj dhe ta nxjerr nga koma. Kur misioni brenda mendje së Graces bëhet tepër i rrezikshëm, Barry dhe Iris përfundojnë brenda mendjes së Norës, ku zbulojnë më shumë mbi fëmijërinë e saj.