Sezoni 5 – Episodi 13 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sezoni 5 – Episodi 13


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sezoni 5 – Episodi 13

8991

Barry dhe Ralph duhet të bëjnë si kriminelë për të hyrë në tregun e zi ku kërkojnë një armë që të ndalojnë Gjinkallën. Ndërkohë që Irisi heton një vendndodhje të mundshme të Gjinkallës ku hyn në një situatë shumë të rrezikshme.