Sky High (2020) a.k.a Hasta el cielo – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sky High (2020) a.k.a Hasta el cielo


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sky High (2020) a.k.a Hasta el cielo

2305
 121 min    2020    HD     

Një film mbi shoqërinë spanjolle, i veshur si një triller, në lidhje me fatkeqësitë e një bande të vogël kriminelësh, që pasojnë rrëzimin e pasurive të patundshme.