Snake in the Eagles Shadow (1978) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Snake in the Eagles Shadow (1978)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Snake in the Eagles Shadow (1978)

16596
 90 min    1978    HD     7.5

Afër fundit te dinastise Ching, dmth ne fillim te shekullit te 20, ne kine kane ngelur vetem dy shkolla rivale te arteve marciale: Kthetra e shqipnjes dhe grushti i gjarperit. Mjeshteri i shkolles se pare, lordi Sheng Kuan, po eleminon te gjithe mjeshterat kundershtare dhe i ka ngelur per te eleminuar vetem Cheng-Cheh…