Sound of Violence (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Sound of Violence (2021)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Sound of Violence (2021)

681
 94 min    2021    HD     5.1

Një vajzë e shurdhër bëhet dëshmitare e vrasjes së prindërve të saj, në moshën 10-vjeçare. Kjo ngjarje do ta ndjekë pas në jetë, duke e shtyrë ta kërkojë kënaqësinë në vrasjet e njëpasnjëshme...