Spontaneous (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Spontaneous (2020)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Spontaneous (2020)

1276
 101 min    2020    Full HD     6.5

Historia e egër e dashurisë gjatë rritjes ... dhe hedhjes në erë. Kur studentët në shkollën e tyre fillojnë të shpërthejnë (vërtetë), studentët e vitit të fundit Mara dhe Dilan përpiqen të mbijetojnë në një botë ku secili moment mund të jetë i fundit.