Taish (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Taish (2020)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Taish (2020)

4137
 178 min    2020    HD     7.4

Rohani dhe Sani janë miq të mirë fëmijërie. Sani shkon për të marrë pjesë në dasmën e vëllait të vogël të Rohanit, në Mbretërinë e Bashkuar. Djemtë e shikojnë këtë si një mundësi për tu takuar dhe argëtuar së bashku për një javë.