Tenet (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Tenet (2020)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Tenet (2020)

16851
 150 min    2020    Full HD     7.7

Të armatosur me vetëm një fjalë, Princip, dhe duke luftuar për mbijetesën e të gjithë botës, një protagonist udhëton mes një bote të errët të spiunazhit ndërkombëtat në një mision që do të zbulojë diçka përtej kohës reale.