Text (2019) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Text (2019)

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Text (2019)

1489
 132 min    2019    Full HD     6.7

Ilya Gorjunov është 27 vjeç dhe shtatë vitet e fundit i ka kaluar në burg për shkak të një akuze false. I nxitur nga dëshira për hakmarrje ndaj Petjas, djalit të pasur që i shkatërroi jetën, Ilya impulsivisht merr smartphone-in e Petjas, duke aksesuar kështu fotot, videot, bisedat me prindërit dhe të dashurën e tij dhe disa mesazhe të çuditshme nga kolegët plot me fjalë dhe kërcënime të pathëna. Ilya zë vendin e Petjas. Të paktën virtualisht.