The 355 (2022) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The 355 (2022)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The 355 (2022)

1683
        HD     

Data e lançimit: Ka mbete për vitin 2022! Kur një armë top sekrete bie në duar mercenarësh, një agjente e CIA-s bashkon forcat me tre agjente ndërkombëtare në njëmision vdekjeprurës duke qëndruar një hap para gruas që po ndjek çdo hap të tyre.