The Absent One (2014) a.k.a Fasandræberne – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Absent One (2014) a.k.a Fasandræberne


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Absent One (2014) a.k.a Fasandræberne

7327
 119 min    2014    HD     7.1

Një inspektor së bashku me ndihmësit e tij merr përsipër një çështje për përdhunim dhe vrasje të dyfishtë, e cila implikon një grup studentësh dhe ishte quajtur si e zgjidhur por që nuk ishte zgjidhur. Por kjo çështje është më e ndërlikuar seç pritej dhe...