The Amazing Spider-Man 2 (2014) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Amazing Spider-Man 2 (2014)

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Amazing Spider-Man 2 (2014)

38112
 142 min    2014    HD     6.7

Për Piter Parkërin, jeta është ngarkuar. Ndërmjet jetës si „Njeriut-Marimangë“, duke zënë njerëz të këqij dhe jetës si „Pitër Parkër“ duke qëndruar me personin që ai e dashuron, Guin Stejsi.