The Croods (2013) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Croods (2013)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Croods (2013)

29545
 98 min    2013    HD     7.3

Pasi shpella e tyre shkatërrohet, një familje shpellash do kryejë një udhëtim nëpër një botë të panjohur fantastike me ndihmën e një djali krijues.