The Croods: A New Age (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Croods: A New Age (2020)

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Croods: A New Age (2020)

5464
 95 min    2020    Full HD     7.1

Familja prehistorike e Krudsave sfidohen nga një familje rivale, Njerëzmirët, që thonë se janë më të aftë dhe më të përparuar.