The Devil Below (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Devil Below (2021)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Devil Below (2021)

1437
 88 min    2021    HD     4.4

Një grup gjeologësh dhe një eksploruese shkojnë në Shukum Hills, një qytezë e humbur në malet Apalakia që është braktisur disa dekada më parë nga një zjarr misterioz në minierë.