The Dig (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Dig (2021)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Dig (2021)

2426
 112 min    2021    HD     7.2

Një arkeolog fillon gërmimin historikisht të rëndësishëm në Saton Hunw e vitit 1938.