The Eight Hundred (2020) a.k.a 800 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Eight Hundred (2020) a.k.a 800


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Eight Hundred (2020) a.k.a 800

2938
 149 min    2020    Full HD     7.1

Në vitin 1937 një grup ushtarësh kinezë ngrenë një mbrojtje heroike katër ditore në Shanghai për të ndaluar avancimin e forcave Japoneze...