The Empty Man (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Empty Man (2020)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Empty Man (2020)

1733
        HD     

Në gjurmët e një vajze të zhdukur, një ish polic njihet me një grup sekret që përpiqet të thërrasë një entitet të frikshëm shpirtëror.