The Final (2010) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Final (2010)

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Final (2010)

405
 93 min    2010    HD     

Një grup nxënësish gjimnazi të keqtrajtuar nga bashkënxënësit e tyre janë gati të ndryshojnë lojën për torturuesit e tyre pas gjithë atyre viteve turpërimi, në këtë horror shokues dhe grafik. Dejni dhe shokët e tij përgatisin një shtëpi të braktisur buzë liqeni për një natë të vetme torture. Ajo që i pret viktimat e tyre do të përfundojë si një nga netët më brutale dhe shqetësuese të jetës së tyre.