The Heiress (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Heiress (2021)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Heiress (2021)

867
 83 min    2021    HD     

Kleirë dhe Ana janë dy motra besnike, që jetojnë së bashku. Kleira vuan nga disa kriza, ndërsa Ana, mes punës dhe të dashurit të saj, gjen kohën të kujdeset për të. Megjithatë, kur Kleira fillon të ketë vegime, Ana e ka të vështirë ta besojë. Por vegimet përkeqësohen dhe shëndeti mendor i Kleirës vihet në dyshim, kur ajo gabimisht sulmon Anën, duke menduar se ishte një prej fantazmave...