The Hunchback of Notre Dame II: The Secret of the Bell (2002) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Hunchback of Notre Dame II: The Secret of the Bell (2002)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Hunchback of Notre Dame II: The Secret of the Bell (2002)

574
 68 min    2002    HD     

Quasimodo është mbrojtësi i këmbanave të çmuara të Notre Dame. Kur Sarousch, një kriminel mjeshtër, planifikon fshehurazi të vjedhë një nga këmbanat, Quasimodo duhet ta ndalojë atë.