The Hungover Games (2014) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Hungover Games (2014)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Hungover Games (2014)

15082
 85 min    2014    HD     3.7

Pasi festuan martesën e Doug, në një hotel te një cilësie te mrekullueshme në Laughlin, NV, djemtë e Hungover, Bradley Ed dhe Zach zgjohen dhe tmerrohen kur e shohin që e kane humbur shokun e tyre, Doug, me ndihmen e Effing dhe Justmich, treshja shume e besueshme, ajo treshe duhet të përgatitet për të luftuar me kulturën e lojës Hungover, ndërsa në atë loje janë të përfshire edhe gratë e vërteta të distriktit 8, dhe Teddyn nga distrikti i kukullave.