The Legend of Hei (2019) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Legend of Hei (2019)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Legend of Hei (2019)

1053
 101 min    2019    HD     7.1

Në botën e zhurmshme njerëzore, shumë nga goblinët jetojnë në paqe me njerëzimin. Hei, demoni-mace, fillon udhëtimin pas shkatërrimit të shtëpisë së tij në pyll. Me partnerë simpatikë goblinë dhe mjeshtra-njerëz që shfaqen njëri pas tjetrit, Hei është në dilemë se cilën anë duhet të mbajë.