The Legend of Tomiris (2019) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Legend of Tomiris (2019)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Legend of Tomiris (2019)

3502
 156 min    2019    HD     

Historia e jetës së Tomirisit, mbretëreshës së kreshtave veriore, fati i së cilës është të bashkojë forcat e të gjitha fiseve Saka për të luftuar kundër pushtuesit.