The Lover in the Attic: A True Story (2018) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Lover in the Attic: A True Story (2018)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Lover in the Attic: A True Story (2018)

1371
 87 min    2018    HD     5.4

Kjo është historia e një femre fatale, e cila për të plotësuar dëshirat i manipulon njerëzit që e rrethojnë me pamjen e bukur dhe sjelljen joshëse. Është gjithashtu historia e një djaloshi të ri që bie pre e joshjeve të saj.