The Message (1976) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Message (1976)


PRISNI 7 SEKONDA

RoyaleClub.ch – Baste & Kazino Online


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Message (1976)

26792
 177 min    1976    HD     8.2

Deri në shekullin VII fiset arabe jetonin të ndara. Pas lindjes së islamit Muhamedit s.a.v.s (Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të) i erdhi meleku më i dashur i Allahut, i cili bëri thirrje atij ta udhëheq popullin e Mekës dhe t’iu bëjë me dije që ta adhurojnë vetëm atë, por Muhamedit s.a.v.s ju desh të largohet nga Meka drejt Medinës, të marrë armët dhe fuqinë për ta çliruar Mekën nga organizimet fisnore të arabeve.