The Mortuary Collection (2019) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Mortuary Collection (2019)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Mortuary Collection (2019)

4471
 108 min    2019    HD     6.5

Në prag të pensionit, një sipërmarrës për ceremoni varrimi, tregon disa nga historitë më të çuditshme, që ka hasur në karrierën e tij të gjatë. Por gjërat marrin një kthesë tjetër, kur ai mëson se historia e fundit - është e tija.